Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlara yaklaşmak

Rüyada bulutlara yaklaşmak

Rüyada bulutlara yaklaşmak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara yaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada bulutlara yaklaşmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada aya yaklaşmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine tabir olunur.

Rüyada güneşe yaklaşmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, uzak bir yola gidileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadan yaklaşmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments