Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, girişimlerde bulunacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek malını ve parasını sağlama alacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yalan söylediğini görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocaya yalan söylemek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak diplomalarının artacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada anneye yalan söylemek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments