Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işarettir.

Rüyada birinin size yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada size yalan söylendiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, alım gücünün artacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek oldukça büyük başarılara, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine yalan söylemek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına inanılır.

Rüyada yalan söylemek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments