Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esim baska kadinla görmek

Rüyada esim baska kadinla görmek

Rüyada esim baska kadinla görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esim baska kadinla gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Rüyada esim baska kadinla görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, ticaretinin hızlanacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalettir.

Rüyada esimin öldügünü görmek istediği başarıyı göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulur.

Rüyada kocasini baska kadinla görmek güzelleşeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek yeni kişilerle tanışacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah basörtü görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baskasinin evine girmek başarılarının takdir edileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada baska bir erkek öpmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, borcunun da hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada baskasina ev almak rüya sahibinin fakirleşeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments