Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasini baska kadinla görmek

Rüyada kocasini baska kadinla görmek

Rüyada kocasini baska kadinla görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, yardımın alınacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına yorulur.

Rüyada kocasini baska kadinla gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada kocasini baska kadinla görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, açların doyacağına yorulmaktadır.

Rüyada esim baska kadinla görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baskasina hediye almak parasız günler geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada su basmış ev görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada baskasiyla yatmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına rivayet eder.

Rüyada baska birini görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baska birinin öldüğünü görmek dönülmez yollara gireceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baskasinin karisini görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments