Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah basörtü görmek

Rüyada siyah basörtü görmek

Rüyada siyah basörtü görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, yeni işler yapılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah basörtü gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada siyah basörtü görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada baskasina altin vermek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada baskasina su vermek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bas gitar çalmak o işin tüm risklerini göze alacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada baskasina makyaj yapmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada baskasina ayakkabi vermek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet eder.

Rüyada basini yaslamak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments