Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat temeli görmek

Rüyada inşaat temeli görmek

Rüyada inşaat temeli görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yokluğun biteceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada inşaat temeli gördüyseniz:

  • Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Rüyada inşaat temeli görmek imkânlarının azalacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, korkularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada temeli atılmış inşaat görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada inşaat temeli atmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada inşaat temeli kazmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ev temel görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami temeli görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalettir.

Rüyada bir evin temelini atmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok iyi işler yapılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada ev temeli yapmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments