Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşikten geçmek

Rüyada eşikten geçmek

Rüyada eşikten geçmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, borçlarının kapanacağına inanılır.

Rüyada eşikten geçmek gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Rüyada eşikten geçmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer eşik görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada kapı eşiği yapmak rahat nefes alınacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşikliği görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kapı eşiğine oturmak rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments