Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan tarafından korkutulmak

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, kesesinin dolacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Farklı farklı işaretler, çevrenizdeki kişilerin dileklerinizi yerine getirmesini zorlaştırıyor.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalettir.

Rüyada şeytanı korkutmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytandan korkup dua okumak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada şeytanın korkuttuğunu görmek oğlu evli ise boşanacağına, alın terinin karşılığını alacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments