Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak hayırlı kararlar alacağına, kısmetinin açık olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Rüyada cin tarafından korkutulmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, yeterli kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından korkutulmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, takdir edilen kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments