Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinler tarafından korkutulmak

Rüyada cinler tarafından korkutulmak

Rüyada cinler tarafından korkutulmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, büyük bir makama geleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cin tarafından korkutulmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada cinin korkuttuğunu görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada cinden korkup dua okumak kısa sürecek bir işe gireceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, ağız tadının kaçacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya yorulur.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yolunun açık olacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments