Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeğe yem vermek

Rüyada eşeğe yem vermek

Rüyada eşeğe yem vermek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşeğe yem vermek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Rüyada eşeğe yem vermek yeni kısmetlere nail olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada yem görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sağlığının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada tavuk yem vermek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek yemeye gitmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada timsaha yem olmak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret eder.

Rüyada aslanlara yem olmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, tecrübe kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yemi görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kulluk derecesinin artmasına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments