Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yem görmek

Rüyada yem görmek

Rüyada yem görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yem gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Rüyada kumruya yem vermek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada hindi yem vermek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı yememek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ata yem vermek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına delalet eder.

Rüyada yemek yememek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcive yem vermek ümitsizliğe, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurma yemeyi görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments