Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan boğmak

Rüyada hayvan boğmak

Rüyada hayvan boğmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, variyet sahibi olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kar elde edileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kazancının helal para olacağına delalettir.

Rüyada hayvan boğmak gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Rüyada hayvan boğmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan boğduğunu görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada fare boğmak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bebeği suda boğmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tilki boğmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Rüyada birini boğmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada siyah köpek boğmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda birini boğmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments