Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklik uzvu görmek

Rüyada erkeklik uzvu görmek

Rüyada erkeklik uzvu görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeklik uzvu gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri çevrenizdeki herkesin tahminlerde bulunmasına neden olabilir.

Rüyada erkek uzvu yalamak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada erkeklik uzvu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalettir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin uzvunu görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet eder.

Rüyada kadında erkek uzvu görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Rüyada erkek nasil uzvu görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek uzvu görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, fırsatların heba edileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments