Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin uzvunu görmek

Rüyada erkeğin uzvunu görmek

Rüyada erkeğin uzvunu görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin uzvunu gördüyseniz:

  • Sağa sola direktifler veriyor imajı çizmemeye gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada erkeklik uzvu görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, gergin olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada erkek uzvu yemek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin uzvunu görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkek nasil uzvu görmek başarıların çoğalacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, zahmete ve çileye düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments