Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek

Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek

Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, dertlerinden kurtulacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada erkeğin saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, gelirinin düşeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına inanılır.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçlarının uzadığını görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulur.

Rüyada kızının saçının uzadığını görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada saçların uzadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, yanlış işler yapacağına delalettir.

Rüyada saçımın uzadığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi zarara gireceğine, her nimetin lezzetine varacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments