Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopmuş erkek organı görmek

Rüyada kopmuş erkek organı görmek

Rüyada kopmuş erkek organı görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş erkek organı gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Rüyada erkeklik organı yalamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada erkek üreme organı görmek daha sonra işlerin açılacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada erkek genital organı görmek başarıya ve zafere doymayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğu organı görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin organını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek organı traş etmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments