Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklik organını kesmek

Rüyada erkeklik organını kesmek

Rüyada erkeklik organını kesmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına delalet eder.

Rüyada erkeklik organını kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Rüyada erkeklik organını kesmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada erkek organı kesmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin organını ellemek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret eder.

Rüyada başkasının erkeklik organını görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, imkanlarının artacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun organını görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada kadını erkek organlı görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayırlı haberler alacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada küçük erkek organı görmek rahatlık içinde yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret eder.

Rüyada kadında erkek organı görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kendisiyle de gururlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments