Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini erkek organıyla görmek

Rüyada kendini erkek organıyla görmek

Rüyada kendini erkek organıyla görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini erkek organıyla gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işaret eder.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalettir.

Rüyada erkek organını kıllı görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada erkeklik organı yalamak helal kazanç elde edeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek üreme organı görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments