Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle telefonda konuşmak

Rüyada erkekle telefonda konuşmak

Rüyada erkekle telefonda konuşmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Rüyada erkekle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, gülmeye hasret kalacağına işarettir.

Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle telefonda konuşmak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle telefonda konuşmak içini açmaya karar vereceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda erkekle konuşmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments