Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak

Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak

Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yeni bir eve sahip olacağına, güzel günlerin geleceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, aklına giren şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşle telefonda konuşmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, başarılarının sürekli olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada erkekle telefonda konuşmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çalıştığı yerde amir olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments