Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda erkekle konuşmak

Rüyada telefonda erkekle konuşmak

Rüyada telefonda erkekle konuşmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, darlık içine düşeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada telefonda erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada erkek kardeşle telefonda konuşmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, büyüleyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşla telefonda konuşmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işarettir.

Rüyada telefonla bir erkekle konuşmak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle telefonda konuşmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, işinde de hep başarılı olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda erkekle konuşmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments