Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yeni bir ortama girileceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkekle telefonda konuşmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak kötü yola sapmayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, alim insanlardan sayılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments