Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak kazancın katlanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, el üstünde tutulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak başarılarının kalıcı olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşla telefonda konuşmak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşıyla telefonda konuşmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak para biriktirebileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla telefonla konuşmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına alamet eder.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments