Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak

Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak

Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sohbetinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, asla yüksünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla bir erkekle konuşmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kısmetin kapanacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, haneden birinin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşla telefonda konuşmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla erkekle konuşmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments