Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek

Rüyada erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek

Rüyada erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, başarı kaydedeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada erkekle dudaktan öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpülmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, beden sağlığının zarar göreceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments