Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, sorunların çözüleceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, huzursuz olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek dudağı görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek güçlendikçe güçleneceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments