Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüşmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalettir.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, işinin yoluna gireceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, beklenen mirasın alınacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments