Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, insanları sakinleştireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına delalet eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, ağır günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüşmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işarettir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments