Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada erkek dudağı görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yeni iş kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek bahtının açık olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments