Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, duygularının karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, adını kirleteceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, insanlardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek zamandan da kar edeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, zorluklarını aşacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments