Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüşmek kısa süreli karlar elde edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, borcunun çok olacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dudağından öptüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine inanılır.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada bi erkekle dudaktan öpüşmek büyük bir mala sahip olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments