Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle cima etmek

Rüyada erkekle cima etmek

Rüyada erkekle cima etmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, o kişiye zararının dokunacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada erkekle cima etmek gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Rüyada erkekle cima etmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine delalettir.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle cima etmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cima edenleri görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet eder.

Rüyada kadın kadına cima etmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle cima etmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, iyi hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekle cima etmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cima olmak hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments