Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek erkeğe cima etmek

Rüyada erkek erkeğe cima etmek

Rüyada erkek erkeğe cima etmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek bahtının açık olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada erkekle cima etmek dostlarını da iyi seçeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine inanılır.

Rüyada bir erkekle cima etmek aklına giren şeytana uyacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada başkasını cima ederken görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Rüyada anneyle cima yapmak gidilecek yönün belirleneceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada köpekle cima etmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, neşesini kaçıracağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle cima etmek zor günlerden geçeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments