Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekle cima etmek

Rüyada köpekle cima etmek

Rüyada köpekle cima etmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekle cima etmek gördüyseniz:

  • Rüya sembollerini anlamladırabilen kişilerle sohbetleriniz çoğalabilir.

Rüyada köpekle cima etmek eşi tarafından yüceltileceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet eder.

Rüyada anneyle cima etmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada başkasını cima ederken görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cima olmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle cima etmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada babayla cima etmek onu yalnız bırakmayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle cima etmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada cima görmek üzüntülü haberler alacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments