Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cima edenleri görmek

Rüyada cima edenleri görmek

Rüyada cima edenleri görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada cima edenleri gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Rüyada cima edenleri görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cima olmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada babayla cima etmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada cima görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyle cima etmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada kadın kadına cima etmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle cima etmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir süre zorluk çekeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments