Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle cima etmek

Rüyada bir erkekle cima etmek

Rüyada bir erkekle cima etmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, geçiminin güçleşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle cima etmek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Rüyada erkekle cima etmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekle cima etmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cima görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına inanılır.

Rüyada babayla cima etmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle cima etmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını cima ederken görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments