Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle cima etmek

Rüyada eşiyle cima etmek

Rüyada eşiyle cima etmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına inanılır.

Rüyada eşiyle cima etmek gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada eşiyle cima etmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, insanların yolunu aydınlatacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle cima etmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada köpekle cima etmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cima edenleri görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalettir.

Rüyada babayla cima etmek kişinin içinin daralacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Rüyada anneyle cima yapmak yeni ev eşyaları alınacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, maddi olarak zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada anneyle cima etmek geçineceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Rüyada başkasını cima ederken görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments