Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kadına cima etmek

Rüyada kadın kadına cima etmek

Rüyada kadın kadına cima etmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ondan şifa göreceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, hikmete kavuşacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın kadına cima etmek gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada kadın kadına cima etmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyle cima etmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada köpekle cima etmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalettir.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek sağlığının kötüye gideceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, tekin olmayan işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle cima etmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle cima etmek bereket ve zenginlik bulacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada babayla cima etmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cima görmek yaşadığı stresin biteceğine, rahatın yerine geleceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments