Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek yeğeni olduğunu görmek

Rüyada erkek yeğeni olduğunu görmek

Rüyada erkek yeğeni olduğunu görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, yeni kapılar açılacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek yeğeni olduğunu gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Rüyada erkek yeğen görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek yeğeni olduğunu görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada bebek yeğen görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, günah işleyeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen emzirmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğenine tokat atmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada yeğeni hasta görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğenini sevmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments