Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenin evlendiğini görmek

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenin evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işarettir.

Rüyada yeğenle evlenmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hanesine huzurun dolacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada yeğeniyle evlenmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin de rast gideceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulur.

Rüyada yeğeniyle evlendiğini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret eder.

Rüyada yeğeni olduğunu görmek ailesinden hayır göreceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeğenine sarılmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments