Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tırnağı görmek

Rüyada erkek tırnağı görmek

Rüyada erkek tırnağı görmek daha bir sevileceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada erkek tırnağı gördüyseniz:

  • Çok fazla üzerinde durmamanız durumunda akabinde her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada erkek tırnağı görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işarettir.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek onunla yaşamını birleştireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek tırnağı kesmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, zahmetinin çoğalacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına inanılır.

Rüyada tırnağı derin kesmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, küslükleri bitireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments