Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenasül uzvunu görmek

Rüyada tenasül uzvunu görmek

Rüyada tenasül uzvunu görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulur.

Rüyada tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün tenasül uzvunu görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada tenasül uzvu yalamak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunu görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kafasının rahatlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments