Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların artacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yaşamının tazeleneceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek saadetinin yükseleceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tenasül uzvunu görmek işlerinin bir anda bozulacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, herkesin şaşırtılacağına delalettir.

Rüyada tenasül uzvu yalamak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments