Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenasül organı görmek

Rüyada tenasül organı görmek

Rüyada tenasül organı görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok yorulacağına işarettir.

Rüyada tenasül organı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Rüyada tenasül organı görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Rüyada erkek tenasül organı görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün tenasül uzvunu görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına rivayet eder.

Rüyada tenasül uzvu yalamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments