Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tarafından tacize uğramak

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, hüsrana uğratacağına, barış için adım atacağına inanılır.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına inanılır.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sahip olduklarının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak geçim sıkıntısının olmayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, ömrünün de uzun olacağına yorulur.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak çok rahat bir hayat yaşayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ün salacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak yetki ve söz sahibi olacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, gün sayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments