Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin tacizine uğramak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işaret eder.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak sermaye elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak en zor zamanda yalnız kalacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak işsizin iş bulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet eder.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, huzurunun da yerine geleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments