Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tarafından tacize uğramak

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak doğru haber almaya, borcunun da hafifleyeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kazancında bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya tabir olunur.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, daima zinde ve genç kalacağına işarettir.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, verdiği sözleri tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun tacize uğradığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, bereketli işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments