Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakını tarafından tacize uğramak

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına inanılır.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak kazancından başkalarına da vereceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sağlık içinde yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Rüyada tacize uğramak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments